nie ma co się miać W poważnych pismach naukowych już się uwzględnia cytowanie z poważnych stron www. Jest nawet opracowana specjalna forma podawania Ľródła z internetu
Częć wszystkim
Dyskusja w tym temacie mocno się ożywiła.
Grzegorz, nie ma co robić ceregieli. Spokojnie możesz mnie cytować z imienia i nazwiska. 8) Napisz do mnie maila w tej sprawie. Jeli chodzi o mnie to nie ma problemu.
Jak by mógł zdradĽ jakie jeszcze gatunki złapalicie nad Dług? (miejscowi mówi? Struga). To miejsce, o którym mówisz to chyba Mosty Kalińskie (Kalinowskie)
Jeli kto ma jeszcze jakie obserwacje z tego terenu niech się podzieli.
pzdr
to jest najpewniejsze Ľródło z internetu i w dodatku zapisywane w kopiach zapasowych co w przypadku innych stron jest rzadkoci? - wiat się zmienia i powszechnoć takich cytowań to tylko kwestia czasu
bo na to ewidentnie wskazuje ID posta - dzięki temu właciwie odwrotnie wiesz, że Waldek na forum zwie się kup? (na marginesie to kupa dostał bana więc nie może zabrać głosu w tej sprawie ) i dodatkowo dzięki opcji "pokaż wszystkie posty użytkownika" możesz zobaczyć (z każdego miejsca na kuli ziemskiej gdzie tylko sięga internet) czy jest osob? poważn? i wiarygodn?...
Bede w bibliotece to zajrze do Nature, ale jakos jestem sceptyczny... Chyba jednak Grzegorz zacytuje obserwacje niepublikowana, zwlaszcza ze pewnie wlasnie dogaduje szczegoly poza forum.
_________________ Marek Kowalski
Towarzystwo Przyrodnicze "Bocian"
"Żegnam Was. Już wiem..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum