Ale Wam zazdroszczê tej wyprawy Gdyby nie te praktyki to na pewno bym do Was do³?czy³ Ale nie martwcie siê Nastêpnym razem Wam nie odpuszczê
Pozdrawiam
Jako prawie pe³noprawny cz³onek Ma³opolskiego Ko³a TP Bocian (jeszcze legitymacji nie mam ale my¶lê, ¿e to kwestia paru dni ) niniejszym pytam co ciekawego porabiacie? Chodzi mi o tak± dzia³alno¶æ któr± móg³bym u siebie wprowadziæ - wiadomo od czasu do czasu jakis obóz nasze Ko³o organizuje ale ja chcia³bym robiæ co¶ na w³asnym podwórku (my¶lê, ¿e Tet te¿ siê przy³±czy - wszak za p³otem pomieszkuje ).
Jakie¶ dzia³ania ochroniarskie mi do g³owy przychodz±. Wiadomo jakie¶ prozaiczne sprawy typu zbierani ¶mieci tu czy tam te¿ .
Pewnie mo¿na liczyæ na wsparcie przy lobbowaniu czego¶, ale jak np jest z kasior± na ró¿ne projekty? Mo¿e s± jakie¶ warsztaty jak, ¿e siê tak wyra¿ê, "wyci±gaæ" kasê z Instytucji powo³anych do finansowania proekologicznych inicjatyw?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum