|
PRZYRODA
Forum dyskusyjne PRZYRODA to doskonale miejsce do wymiany informacji, poszerzania wiedzy, rozwiazywania problemow i wszystkiego co tylko zwiazane z przyroda i jej ochrona.
|
Warsztaty briologiczne |
Autor |
Wiadomość |
Siorbek

|
Wysłany: 2009-08-12, 20:43 Warsztaty briologiczne
|
|
|
Witajcie,
czy jest może wśród Was forumowicz, który wybiera się na warsztaty briologiczne w Beskid Żywiecki 3-6 września? Zostałam poniekąd wrobiona w ten wyjazd, a bladego pojęcia nie mam o mchach! Mam jechać się poduczyć - bardzo czarno to widzę:( Może potraficie coś doradzić? Typu, co zabrać w teren albo może ktoś bywał na takich warsztatach?
Pozdrawiam! |
_________________ "...i rosnąć w górę i w głąb, by triumfalną zielenią zaszumieć w końcu jak dąb zwycięstwa..."
 |
|
|
|
 |
maciek

|
Wysłany: 2009-08-13, 11:31
|
|
|
a możesz coś więcej tych warsztatach?
Chętnie bym pojechał |
|
|
|
 |
Siorbek

|
Wysłany: 2009-08-14, 16:15
|
|
|
termin zgłoszeń był do 15 marca - ale może jeszcze można... info dostałam od koleżanki, która była rok temu, podobno są grupy też dla słabszych. jak na razie kolejne zawiadomienia nie przyszły, załączam tylko 1 zwiastun.
Do tegorocznych organizatorów namiarów nie mam, tylko do p.A.Rusińskiej (szefowa Sekcji Briologicznej) - u niej się zgłaszałam.
Warsztaty 2009 - pierwsze zawiadomienie.doc
|
Pobierz Plik ściągnięto 880 raz(y) 20,5 KB |
|
_________________ "...i rosnąć w górę i w głąb, by triumfalną zielenią zaszumieć w końcu jak dąb zwycięstwa..."
 |
|
|
|
 |
Rojst
Oenanthe

|
Wysłany: 2010-05-04, 00:49
|
|
|
ja byłem swego czasu. Podstawowym narzędziem terenowym briologa jest mocna lupka, warto się zaopatrzyć. |
|
|
|
 |
Regisss
|
Wysłany: 2010-10-04, 20:47
|
|
|
a swego czasu tzn kiedy ???
ja tam jeżdżę co roku od kilku lat i serdecznie wszystkich zapraszam na przyszłoroczne. W 2011 planujemy je na roztoczu !!! |
|
|
|
 |
Rojst
Oenanthe

|
Wysłany: 2010-10-04, 20:59
|
|
|
w 2008, w Puszczy Noteckiej |
|
|
|
 |
Wiacek

|
Wysłany: 2010-10-11, 13:08
|
|
|
Regisss napisał/a: | W 2011 planujemy je na roztoczu !!! |
Jeżeli zdecydujecie się na Roztocze, to chętnie wezmę w tym udział, jak również pomogę w organizacji.
Znam dość dobrze Roztocze, w związku z czym mogę pomóc w wyborze odpowiednich stanowisk. |
_________________ Sekcja Odonatologiczna PTE
Zamojskie Towarzystwo Przyrodnicze - http://zamtop.org.pl/ |
|
|
|
 |
Regisss
|
Wysłany: 2010-10-12, 18:27
|
|
|
organizacja zajmuję się nowy przewodniczący Sekcji Briologicznej PTB, ale pewnie będzie zainteresowany pomocą |
|
|
|
 |
Siorbek

|
Wysłany: 2010-10-21, 06:41
|
|
|
a ja byłam w Beskidzie Żywieckim, to pewnie się widziałam z niektórymi:) A jakaś relacja z ostatnich warsztatów? |
 |
|
|
|
 |
Regisss
|
Wysłany: 2011-01-14, 15:14
|
|
|
proponuje wejść na stronę naszej sekcji |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
I N F O R M A C J A Forum Przyroda wykorzystuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas korzystania z naszych usług. Jeśli kontynuujesz przeglądanie naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki, oznacza to, że wyrażasz zgodę na użycie tych plików. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki
© PRZYRODA.org | Noclegi Świerże Górne, Kozienice,
Chinów - wysoki standard,
niskie ceny!
phpBB by
przemo
| |
|
|
 |
|